Maaltijdservice

Voeding speelt een belangrijke rol bij het leveren van trainingsarbeid en het maximaal presteren op wedstrijden. Toch is het een hele opgave om iedere dag uitgebreid te koken, naast alle uren training, eventuele opleiding en het huishouden. Daarom hebben we met de sportbonden en de coaches afgesproken dat we jullie de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van een maaltijdservice. De organisatie is simpel opgezet en het is de bedoeling dat alle CTO topsporters op deze manier niet alleen zeker zijn van goede voeding, maar ook van een goed en regelmatig voedingspatroon. Het menu is samengesteld met CTO voedingsdeskundige en wordt door professionele koks verwerkt.
Uiteraard ben je vrij in de keuze om gebruik te maken van deze CTO service, maar weeg de voor en nadelen goed af en bespreek het desnoods met je collega sporters, je coach en met je ouders. Het is natuurlijk ook gezellig en sociaal om met je collega-sporters samen te eten.

 

                

De CTO maaltijden kunnen online of d.m.v. een app geboekt worden. Indien je al een account hebt kun je je via de app of een klik op het logo ‘online afspraken’ direct inschrijven voor een maaltijd. Heb je nog geen account en wil je wel gebruik maken van de CTO maaltijden, stuur dan een e-mail naar Mariska van den Akker via m.vandenakker@topsportnoord.nl, dan ontvang je z.s.m. je account gegevens. Ook voor vragen/informatie kun je contact opnemen met Mariska van den Akker.