Nieuws

Extra datum Open Tribunedag Epke Zonderland!

Fans van Epke hebben massaal gehoor geven aan de Open Tribune dagen. Zowel 10 mei als 31 mei zitten nu al vol! Het evenement was nog maar net aangekondigd of de aanmeldingen stroomden al binnen. Door het grote succes hebben we besloten om nog een extra datum in het leven te roepen! Namelijk zondag 28 juni 2015. Dus wil jij ook weten hoe een training van Epke Zonderland er uit ziet? En wil je weten hoe Epke zich voorbereidt op de Olympische Spelen? Meld je dan snel aan voor 28 juni!

Je wordt rond drie uur verwacht en dan neem je plaats op de tribune. Rond half vier komt er een spreker die vertelt over Epke zijn trainingsschema, de weg naar de Olympische Spelen en wat erbij komt kijken om wereldkampioen te worden! Daarna gaan we in kleine groepjes door de zaal en zie je Epke van dichtbij aan het werk! Rond vijf uur stopt ons programma. Je mag dan zelf bepalen of je blijft zitten of de tribune verlaat.

Deze unieke kans kost slechts € 10,- p.p. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het jongens en meisjes turnen in Heerenveen. Meld je snel aan en maak kans op een gesigneerd shirt of een van de andere leuke prijzen!

Aanmelden kan via info@topsportnoord.nl. Vermeld in je mail je voor- en achternaam en met hoeveel personen je wilt komen.

Locatie :
Epke Zonderland Turncentrum
Abe Lenstra Boulevard 23Q
8448 JA Heerenveen

« Ga terug