Nieuws

Vacature Innovatiemanager voor SportInnovatieCentrum Thialf

vacature-innovatiemanager-voor-sportinnovatiecentr

Thialf is het test- en innovatiecentrum voor de schaatssport (langebaan, in-line en shorttrack) in Nederland. Binnen de muren van schaatstempel Thialf wordt gewerkt aan innovaties voor topschaatsers als ook recreatieve sporters. Dankzij een trainingsomgeving voorzien van moderne test- en meetapparatuur kunnen nieuwe producten en diensten in samenwerking met bedrijven en kennisinstellingen worden ontwikkeld en getest.

Denk hierbij aan materialen als ijzers, pakken en boardings, maar ook videofeedbacksystemen en software – voor recreanten, topsporters en fans. SportInnovatieCentrum Thialf is nadrukkelijk een fieldlab, waar sport, kenniswereld en bedrijfsleven elkaar op de werkvloer ontmoeten. De testomgeving maakt het tevens mogelijk topsportprogramma’s in hun dagelijkse trainingsprocessen direct te ondersteunen.

Nu de eerste fase van de modernisering van Thialf is voltooid, is de tijd rijp het SportInnovatieCentrum Thialf een impuls te geven. NOC*NSF, KNSB, Thialf, Sportstad Heerenveen, Rijksuniversiteit Groningen en Topsport NOORD hebben hiertoe de handen ineen geslagen en zijn op zoek naar een innovatiemanager.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst. 

« Ga terug